Ulosvuokrauspalvelut

Riihivuoren teatteri, Muurame

Muuramen sydämessä sijaitseva Riihivuori-teatteri ja ravintola Riihikelo luovat yhdessä upeat puitteet monenlaisille tapahtumille. Viihtyisistä tiloista ja monipuolisista palveluista nauttivat niin kokousvieraat kuin yleisökin.

Riihivuori Teatteri sijaitsee keskellä luontoa Riihivuoren huipulla. Samassa pihapiirissä sijaitsevat maisemaravintola Riihikelo ja hotelli Riihikelo. Riihikelon maisematerasseilta avautuu upea keskisuomalainen järvimaisema Päijänteelle.
Matkaa Muuramen keskustaan on 5 km ja Jyväskylään 20 km. Teatterirakennus on Suomen modernein, jossa on 606 numeroitua selkänojallista tuolipaikkaa nousevassa katsomossa ja mikä parhainta tilaisuuksiin osallistuvat ovat sateelta ja tuulelta suojassa.
Näyttämön takaseinä on 40 m pitkä ja 6 m korkea, jota voidaan nostaa tai laskea joko kokonaan tai osittain, jolloin sieltä avautuu hieno järvimaisema Päijänteelle.
Kesäillassa elämys on unohtumaton!

KULTTUURITAPAHTUMAT:
Haluatko tuoda produktiosi Riihivuoren-teatteriin? Vuokraa Riihivuori-teatterin sali!  606 paikkainen sali ja upea miljöö luovat hienot puitteet tapahtumille. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua järjestämään upean yleisötilaisuuden. Ajanmukainen tekninen kalustomme takaa loistavan lopputuloksen.

YRITYS- JA YKSITYISTILAISUUDET
Riihivuoren-teatterin Tiloissamme voi järjestää myös kokouksia, seminaareja, tuotelanseerauksia, pr-tilaisuuksia ja yksityisiä juhlia. Teatterin ohessa toimii ravintola Riihikelo, joka hoitaa ammattitaidolla herkulliset tarjottavat kaikkiin tilaisuuksiin. Tilan lisäksi on mahdollista myös tilata elävää musiikkia tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

HINNASTO:
Vuokrasumma määräytyy Riihivuoren teatterin maksaman vuokran sekä kiinteiden kulujen mukaisesti ja se on sidoksissa ajankäyttöön, tilaisuuteen tarvittavan henkilökunnan määrään sekä mahdollisiin tarjoiluihin. Tilavuokra sisältää tilan ja vapaana olevan valo- ja äänitekniikan käytön.

Tarjouspyynnöt:

Nimi Ulla Havulehto
e-mail ulla@uit.fi

Riihivuoren teatteri katsomo
Riihivuoren teatteri