Uuden Iloisen Teatterin Kaunis Veera -musiikkikomedian esitykset alkavat kesäkuun lopulla Nilsiän Louhosareenalla. Ilolla kerromme, että Salomonin roolissa nähdään tänä kesänä Suomen suosituimpiin tv- ja teatterinäyttelijöihin kuuluva Risto Kaskilahti.

Suuren suosion saavuttanut Kaunis Veera -musiikkikomedia nähdään tänä kesänä Savossa Nilsiän Louhosareenalla. Esityksen on nähnyt jo yli 30 000 suomalaista ja arviot ovat olleet ylistäviä. Kaunis Veera oli yksi parhaimpia teatteriesityksiä, mitä olen ikinä nähnyt! Sinikka Sokan näyttelemän Darian rinnalle Salomonin saappaisiin astuu Risto Kaskilahti.

”Maamme parhaisiin ja suosituimpiin komedia näyttelijöihin kuuluva Risto on täysosuma Salomon rooliin”, teatterinjohtaja Timo Kärkkäinen riemuitsee. ”Riston läsnäolo ja osaaminen nostaa Kauniin Veera -esityksen entistäkin korkeammalle tasolle.”

Yleisölle on tarjolla nautinnollinen teatterielämys. Riemastuttavaan tarinaan yhdistyy näyttäviä musiikkinumeroita tanssin ja laulun kera. Orkesterina toimii Suomen bilebändien kunkku Jean S.

“Kaunis Veera on suurella sydämellä ja ammattitaidolla tehtyä kesäteatteria. Klassikkoteos on saanut mausteensa Uuden Iloisen Teatterin tavasta sekoittaa vanhaa ja uutta. Lisäksi hyvä näyttelijäntyö on UIT:ssa kunnia-asia”, summaa ohjaaja Sari Siikander.

”Louhosareenan näyttämölle nousee miehitys, jossa on savolaisvahvistuksia. Mukana ovat mm. Nilsiän oma poika Antti Heikkinen sekä Louhosareenan isäntäpariskunta Marja-Liisa ja Matti Kuosmanen. Tätä esitystä kannattaa tulla kauempaakin katsomaan!” Timo Kärkkäinen huikkaa.

Kuva: Janne Mikkilä