KUPLA VAI UITTI, Louhosareena

Ohjaaja: Sari Siikander
Koreografi: Mikko Ahti
Musiikin sovitus:
Paikka: Louhosareena, Pajujärventie 90B, 73300 Nilsiä


TIEDOTE 18.3.2020

Rakkaat UIT:n ystävät,

Suomen hallituksen 16.3.2020 linjaamat toimenpiteet koronavirustartuntojen rajoittamiseksi vaikuttavat myös UIT:n kevätrevyyn tuotantoon. 

Koko UIT:n yli 40-vuotisen historian aikana emme ole joutuneet tekemään vastaavanlaista ratkaisua. 

Vallitsevan tilanteen takia olemme pakotettuja siirtämään revyyn Kupla vai Uitti tuotannon ja esitykset Helsingin Peacock-teatterissa ja Nilsiän Louhosareenalla keväälle ja kesälle 2021.

Tässä poikkeuksellisessa ja odottamattomassa tilanteessa emme täysin yhteiskunnallisen tuen ulkopuolella toimivana teatterina valitettavasti kykene lunastamaan jo ostettuja lippuja takaisin. Sen sijaan lunastetut liput vaihdetaan saman katsomokategorian lippuihin kevään ja kesän 2021 esityksiin. 

Lippujen vaihto aloitetaan 1.6. ja vaihtoaikaa on 30.9. asti. Julkaisemme selkeät ohjeet lippuvaihdosta viimeistään 27.5. kotisivuillamme (www.uit.fi) ja facebook-ryhmässämme (@uusiiloinenteatteri).

Lue koko tiedote >>

---------------------------------------

Louhosareenalla raikaa ensi kesänä nauru ja svengaava musiikki, kun UIT:n upeat näyttelijät, tanssijat ja rytmiryhmä tarjoavat nautinnollisen revyyn kesän kunniaksi.

Minun kupla, sinun kupla - kenen kupla on paras kupla? Kuka poksauttaa kuplansa kovimmin? Uitin kuplassa tarjoillaan poreilevaa huumoria - hyppää mukaan riemukuplaamme!

Lavalla nähdään Risto Kaskilahti, Sinikka Sokka, Pihla Penttinen, Sami Hintsanen, Anu Sinisalo, Marika Tuhkala, Mikko Töyssy, Heikki Ranta ja tanssijoina Katri Mäkinen, Jutta Helenius, Emil Hallberg ja Jussi Väänänen.

ESITYKSET

pe 31.7. klo 14 ja 19
la 1.8. klo 16 ja 21
su 2.8. klo 14
    
Esityksen kuvat: Janne Mikkilä Photography
Ravintolapaketti Louhosareena