KUPLA VAI UITTI

Ohjaaja: Sari Siikander
Koreografi: Mikko Ahti
Musiikin sovitus: Timo Kärkkäinen
Paikka: Linnanmäen Peacock-teatteri, Tivolikuja 1, Helsinki


TIEDOTE 18.3.2020

Rakkaat UIT:n ystävät,

Suomen hallituksen 16.3.2020 linjaamat toimenpiteet koronavirustartuntojen rajoittamiseksi vaikuttavat myös UIT:n kevätrevyyn tuotantoon. 

Koko UIT:n yli 40-vuotisen historian aikana emme ole joutuneet tekemään vastaavanlaista ratkaisua. 

Vallitsevan tilanteen takia olemme pakotettuja siirtämään revyyn Kupla vai Uitti tuotannon ja esitykset Helsingin Peacock-teatterissa ja Nilsiän Louhosareenalla keväälle ja kesälle 2021.

Tässä poikkeuksellisessa ja odottamattomassa tilanteessa emme täysin yhteiskunnallisen tuen ulkopuolella toimivana teatterina valitettavasti kykene lunastamaan jo ostettuja lippuja takaisin. Sen sijaan lunastetut liput vaihdetaan saman katsomokategorian lippuihin kevään ja kesän 2021 esityksiin. 

Lippujen vaihto aloitetaan 1.6. ja vaihtoaikaa on 30.9. asti. Julkaisemme selkeät ohjeet lippuvaihdosta viimeistään 27.5. kotisivuillamme (www.uit.fi) ja facebook-ryhmässämme (@uusiiloinenteatteri).

Lue koko tiedote >>

**************************************************************************************************************************

Linnanmäen Peacock-teatterissa raikaa keväällä nauru ja svengaava musiikki, kun Uuden Iloisen Teatterin upeat näyttelijät, tanssijat ja kuuma rytmiryhmä Jean S. tarjoavat nautinnollisen revyyn kesän alkajaisiksi.

Minun kupla, sinun kupla - kenen kupla on paras kupla? Uitin kuplassa tarjoillaan poreilevaa huumoria - hyppää mukaan riemukuplaamme!

Lavalla nähdään Risto Kaskilahti, Sinikka Sokka, Pihla Penttinen, Sami Hintsanen, Anu Sinisalo, Marika Tuhkala, Mikko Töyssy, Heikki Ranta ja tanssijoina Katri Mäkinen, Jutta Helenius, Emil Hallberg ja Jussi Väänänen.

Esityksen kuvat: Janne Mikkilä Photography
Tuo työntekijäsi teatteriin virkistymään!
Ravintolapaketit