Uusi Iloinen Teatteri etsii myynnin ja markkinoinnin osaajaa monipuoliseen työhön Helsingin Kallioon


Uusi Iloinen Teatteri on vuonna 1978 perustettu viihteellinen teatteri. UIT on Suomen ainoa ammattimainen revyyteatteri ja se tunnetaan parhaiten Linnanmäen Peacock-teatterin keväisistä musiikki-ilotteluista. UIT tuottaa myös kesäteatteriproduktioita sekä muita teatteriproduktioita Helsingissä ja muualla Suomessa. UIT – Hakaniemen Musiikkiteatteri Oy:n perustajiin ja nykyisiin pyörittäjiin kuuluvat mm. Seppo Ahti, Arto Alaspää, Timo Kärkkäinen, Taneli Mäkelä, Marjatta Leppänen, Antti Paavilainen ja Sari Siikander.

Etsimme luovaan toimistotiimiimme hyvät vuorovaikutustaidot ja kovan paineensietokyvyn omaavaa myynnin ja markkinoinnin ammattilaista kokoaikaiseen työhön. Haussa on taitava ja motivoitunut henkilö, joka pystyy hallitsemaan suuriakin tuotannollisia kokonaisuuksia.

Markkinoinnin ja myynnin tuottajana työskentelet teatterinjohtajan ja produktioden tuottajien alaisuudessa. Suunnittelet ja koordinoit markkinoinnin ja myynnin tuotantoihin liittyviä toimeksiantoja. Hallitset markkinointiviestinnän ja olet valmis myös muuttamaan suunnitelmasi käytäntöön. Tartut toimeen innolla ja hallitset hyvin omaa ajankäyttöäsi.

Koet hektisen työ- ja toimintaympäristön omaksesi etkä hätkähdä, jos joudut joskus muuttamaan suunnitelmia lennossa. Olet tottunut toimimaan luovien ihmisten ja tiimien kanssa ja projektinhallinta on yksi vahvuuksistasi. 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitä hakuun CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen.

Hakemukset sähköpostitse:
sari@uit.fi

lisätietoja puhelimitse:
Terhi Romo (09) 756 80721
soittoajat:
29–30.11. klo 11–14 
sekä
4.–5.12 klo 11–14

 


JAA