Kaunis Veera

Riihivuoren kesäteatteri 26.6.-14.7.2019 

Vauhdikas ja romanttinen musiikkikomedia Kaunis Veera hurmaa kesällä 2019 Riihivuoren kesäteatterissa. Liput myynnissä nyt!

Tatu Pekkarisen käsikirjoittama klassikkoteos ja UIT-twistillä höystetty Kaunis Veera tarjoaa yleisölle näyttäviä musikaalinumeroita tanssin ja laulun kera. Riemastuttavaa tarinankerrontaa tahdittaa 8-miehinen Jean S.-orkesteri.

Kauniina Veerana nähdään nuori musikaalilahjakkuus Sofia Arasola. Esitystä tähdittävät myös Sinikka Sokka, Jussi Lampi, Mikko Rantaniva, Sanna Kemppainen, Panu Vauhkonen ja Konsta Reuter. Tanssijoina nähdään Sami ja Jutta Helenius sekä Elias Husgafvel, Sanna Salama ja Helinä Kareinen.

Kesällä 2018 Kaunis Veera teki Lappeenrannan kesäteatterin yleisöennätyksen yli 18 000:lla katsojalla. Esitys sai runsaasti kiitosta; Sari Siikander sai ylistystä taidokkaasta esikoisohjauksestaan ja Timo Kärkkäisen musiikin sovitus koettiin raikkaaksi ja yllätykselliseksi. Palautteissa mainittiin myös koreografi Mikko Ahdin komeat tanssikohtaukset sekä tietenkin upeat ja monitaitoiset näyttelijät. Suitsutusta sateli myös 8-miehiselle, svengaavan viihdyttävälle Jean S.-bändille.

Alkuperäiskäsikirjoitus: Tatu Pekkarinen | Ohjaus: Sari Siikander | Käsikirjoituksen dramatisointi ja musiikin sovitus: Timo Kärkkäinen
Koreografia: Mikko Ahti

***********************************************

Kesto: noin 2 h (sis. väliajan)
Esityskausi: 26.6.–14.7.2019
Paikka: Riihivuoren kesäteatteri, Muurame
Teatteri on katettu rakennus, jossa lavan takaseinä auki ja upeat näkymät metsäiseen järvimaisemaan.

liput etuhintaan 24.12. saakka!

Nyt liput etuhintaan vaikka joululahjaksi 35 € (norm. 39 €).

osta liput


JAA