Uutiset

Uusi Iloinen Teatteri / Tiedote 17.10.2017  


Erika Vikman ja Viivi Pumpanen revyytähdiksi Linnanmäen Peacockiin ensi kesänä! 


Erika Vikman ja Viivi Pumpanen nousevat Linnanmäen Peacock-teatterin lavalle ensi kesänä. Parivaljakko nähdään perinteikkään Uuden Iloisen Teatterin revyy-esityksen tähtinä yhdessä Sari Siikanderin, Jussi Lampin, Mikael Saaren ja Sami Hintsasen kanssa.

UIT:n toukokuussa ensi-iltansa saavan esityksen nimi on Tuhansien ämpärien maa, ja se on jo kaikkiaan 40. UIT:n tuottama revyy. Tästä juhlavuoden esityksestä vastaavat huippuluokan näyttelijäkaartin lisäksi maamme viihdealan kärkinimet, sillä ohjaajana on Jaakko Saariluoma, ja koreografiasta vastaavat Sirpa Suutari-Jääskö ja Jukka Haapalainen. Tanssijoina nähdään lavalla Tanssii tähtien kanssa -TV-ohjelmasta tutut Katri Mäkinen, Matti Puro ja Mikko Ahti. Revyyn liput ovat jo myynnissä Ticketmasterissa.

Luvassa on perinteiseen tapaan huumorintäyteinen UIT-show, jossa on lukuisten lauluesitysten lisäksi loistokkaita tanssinumeroita Jean S. -yhtyeen täydentäessä näyttelijöiden ja tanssijoiden suorituksia omalla karismaattisella soitollaan. 

Sari Siikander ja Jussi Lampi ovat olleet UIT:n kantavia voimia jo usean vuoden ajan. Mikael Saari nähtiin UIT:n tähtenä jo viime vuonna, ja nyt heidän rinnalleen nousee myös viihteen monitaituri Sami Hintsanen. 

Erika Vikman on noussut julkisuuteen erityisesti vuoden 2016 tangokuninkuutensa myötä ja Viivi Pumpanen vuoden 2010 Miss Suomena. Molemmat heistä ovat kuitenkin myös varsin kokeneita viihdealan esiintyjiä. Vikman on näytellyt mm. Parasta aikaa -TV-sarjassa ja on ollut mukana Silmistä pois -musikaalissa. Pumpanen puolestaan esiintyi viime kesänä Samppalinnan kesäteatterissa Turussa. Lisäksi hänet on nähty lukuisissa TV-ohjelmissa sekä mm. Valkeakosken kaupunginteatterin James Dean -musikaalissa.  

Jaakko Saariluoma on ohjannut aiemmin esityksiä mm. Helsingin kaupunginteatteriin, Heinolan kesäteatteriin, Svenska Teaterniin, Oulun kaupunginteatteriin ja Espoon kaupunginteatteriin. Hän onkin tunnettu farssiohjaaja ja rytmityksen ja naurun mestari. 

– Tuhansien ämpärien maa on taattua UIT-laatua, joka tulee tälläkin kertaa tarjoamaan katsojille suomalaisen revyy-viihteen huippuesityksen. Olemme ylpeitä, että olemme saaneet mukaan produktioomme jälleen maamme ykkösluokan tekijäryhmän, toteaa UIT:n johtaja Timo Kärkkäinen.

Tuhansien ämpärien maa Helsingissä, Linnanmäen Peacock-teatterissa 27.4.-16.6.2018. Ensi-ilta on 3. toukokuuta. Liput ovat jo myynnissä Ticketmasterissa.
 

Lehdistökuvat: www.uit.fi/media/kuvapankki-2018/#.WeSYWGh-qUk
Lisätiedot medioille ja haastattelupyynnöt: Tomi Lindblom, tomi.lindblom(at)visualmedia.fi
 

TIEDOTEARKISTO

 
 
 
 
 
 

JAA