ONKO yritysjuhla TULOSSA? asiakkaita/SIDOSRYHMIÄ hellittävänä?

Tuo tärkeät ihmiset teatteriin!

Uuden Iloisen Teatterin kevätrevyy Herkkua kuin heinänteko tarjoaa nautittavan elämyksen sketsiviihteen ja musiikin ystäville. Asiakkainamme on niin yksityishenkilöitä (joista jotkut nähneet kaikki UIT:n 40 kevätrevyytä!) kuin yrityksiä ja yhteisöjä. 

Kevätrevyymme on hyvä valinta yrityksen virkistyspäivän tai sidosryhmätilaisuuden ohjelmaksi juuri ennen kesälomakauden alkamista. Teatterivierailun yhteyteen voidaan liittää ruokailu yhteistyöravintoloissamme. 

Peacock-teatterin kapasiteetti on n. 820 paikkaa. Mikäli suunnittelet suurta tilaisuutta, voit ostaa käyttöönne koko näytöksen. Ennen esitystä on mahdollista pitää kiitospuheita, palkitsemisia yms. tarpeenne mukaan.

Millainen tarve sinulla on? Kerro meille helposti alla olevalla lomakkeella.

Lähetä lomake klikkaamalla oikealla olevaa nuolta.


Nimi *
Sähköpostiosoite *
Yritys/Yhteisö
Henkilömäärä *
Ajankohta (jos tiedossa)
Kyseessä on *
 Tiedustelu
 Varaus
Kerrothan, jos mielessäsi on jotain muuta!

Uusi Iloinen Teatteri eli UIT on suomalainen vuonna 1978 perustettu viihteellinen teatteri ja ainoa ammattimainen revyyteatteri Suomessa. Perinteikkään musiikkiteatterin missiona on jatkaa ja jalostaa suomalaista revyyperinnettä. Jokakeväisen Linnanmäen Peacock-teatterin kevätrevyyn lisäksi teatteri on laajentanut toimintaansa myös kesäteatteriareenoille ja risteilylaivoille. UIT tuottaa myös vierailuesityksiä. Uusi Iloinen Teatteri on suurempi kuin koskaan!

--------------------------------------------------------------------------------------


JAA