Tähtipankki

Tähtipankkia päivitetään. Kevätrevyyn 2018 tähdet julkistetaan syksyn aikana.

 

Reija Wäre

Sujui kuin tanssi.” Tuttu sanonta, mikä ei sinänsä kerro mitään, elävänä todistuksena Kanki-Kaikkonen. UIT:ssa sujuu, sen takaa Reija Wäre, päättäväinen ja päämäärätietoinen Reija, jota joku voisi pitää jopa hieman itsepäisyyteen taipuvaisena, eikä niin väärässä olisikaan. Monien musikaalien (tuoreimpana Tom of Finland) ohella Wäre on pannut tahtia ja ryhtiä myös euroviisuilijoille, muodostelmaluistelijoille ja joukkuevoimistelijoille, tarvittaessa Kiinaa myöten.

Sata lasissa!
ohjaaja-koreografi


Sari Siikander

Sarihan ei esittelyjä kaipaa, joten eipä sitten tämän kummemmin esitellä. Kerrottakoon nyt kuitenkin, että tämä monipuolisena näyttelijänä, laulajana, tähtien kanssa tanssijana ja suosittuna yhteisökouluttajana tunnettu energiapakkaus on ollut tärkeänä taustavaikuttajana ja korvaamattomana tukena Sata lasissa –ilottelua rakennettaessa. Sari on siis nähtävänä Peacockissa tänäkin keväänä. Kannattaa tulla kauempaakin katsomaan!

Sata lasissa!
esiintyjä


Kalle Lähde

Tämä on pieni askel ihmiselle...” Ei voi väittää, etteikö Neil Armstrong olisi puhunut totta. Tuo maailman kuuluisin askel Kuuhun ei ollut vain pieni, se oli myös harvinaisen kömpelö verrattuna vaikkapa vaan Dance ja UMK-nuorveteraani Kalle Lähteen (kuvassa) askeleihin heti toukokuussa UIT:ssa. Kallella kun eivät ainakaan viime vuoden UIT:ssa jalat tahtoneet aina pysyä maassa.

Sata lasissa!
esiintyjä


Sanna Majuri

Sanna kiinnitettiin UIT:n Soitellen soteen -offshore ilotteluun Viking Linen Viking Gracelle tammikuussa 2017. Sannassa UIT sai huippulahjakkaan ja kokeneen entertainerin. Sanna muistetaan Helsingin Kaupunginteatterin musikaaleista Miss Saigon, Les Misérables ja Spring Awakening. Hän suoriutui loistavasti myös Katri Helena -musikaalin pääosasta Katri Helenana, joka sentään oli naimisissa Panu Rajalan kanssa, mikä ei voinut olla mikään helppo rooli.

Sata lasissa!
esiintyjä


Mikko Penttilä

Saapa nähdä, mitä poika taaskin keksii. Mikko on kaustislainen kansantanssija ja teatterikoulun käynytimprovisaation erikoismies ja improteatteri Stella Polariksen aktiivi. Improvisointihan on yksinkertaisimmillaan sitä, että esitetään vakavalla naamalla mitä tahansa mieleen tulevia pölkkypäisyyksiä. Osa suomalaisista Putous-ohjelman katsojista kärsii yhä vakavia vieroitusoireita Mikon sisäistyneestä Donald Trump -näköishahmosta.

Sata lasissa!
esiintyjä 


Susanna Laine

Susannan juuret ovat pohojalaaselta huumorialueella, mutta asiasta ei sen enempää. Nuorekkaasta iästään huolimatta plikka on ehtinyt hankkia laajan esiintymiskokemuksen radiossa, televisiossa ja avolavoilla. Kesäteatterit Vihdistä Valkeakosken kautta Mustiolle ovat myös jo plakkarissa. Koko kansan tutuksi Susanna tuli ykköskanavan Puoli seitsemän -ohjelmassa. Se on suora lähetys niin kuin UIT:kin, joka tekee Susannan tutuksi lopuillekin. 

Sata lasissa!
esiintyjä


Tuukka Raitala

Tuukka palaa UIT:iin kahden käden sormilla laskien kahdeksan vuoden jälkeen, mutta tuttuun seuraan. Silloisesta Kivat piipussa -ilottelun ryhmästä on monta ikiystävää mukana tänäkin keväänä. Näinä välivuosina Tuukan musikaaliosaamisesta (Disneyn Tarzan, Mamma Mia!, Vampyyrien Tanssi, Rock of Ages, Tom of Finland...) on päästy nauttimaan sellaisissa suurissa teatterikaupungeissa kuin Helsingissä ja Turussa, ja toki myös Lahessa. 

Sata lasissa!
esiintyjä


Sofia Arasola

Sofia tulee Turusta, mutta ei pidä antaa sen säikäyttää. UIT-debytanttimme on konservatoriot käynyt tanssin ammattilainen. Sofialla on tuoretta kokemusta niin raitisilmanäytöksistä Samppalinnan kesäteatterissa kuin sisätilatyöskentelystä Turun kaupunginteatterissa. Jälkimmäisessä Sofia esitti nuorta Tamara Lundia, eikä hänestä olisi millään ilveellä vanhempaa saanutkaan.

Sata lasissa!
esiintyjä


Mikael Saari

UIT, Uusi Iloinen Teatteri voisi aivan hyvällä syyllä olla nimeltään myös Uusi Musikaalinen Teatteri, UMT, onhan musiikki aina ollut puolet ilottelujemme ilotarjonnasta. UMT:stä tulee etsimättä mieleen toinen kirjainyhdistelmä UMK, Uuden Musiikin Kilpailu, joka johtaa ajatukset kisojen kaksinkertaiseen mitalimieheen, ”pehmotykki” Mikael Saareen, jonka korkeasta osaamisesta pääsemme iloisena uutisena tänäkin keväänä nauttimaan.

Sata lasissa!
esiintyjä 


Paavo Kinnunen

Paavo kuuluu Kinnusten kuuluisaan näyttelijäsukuun, mutta eihän se pojan oma vika voi olla. Ja lisää tärkeää tietoa. Paavo on päättänyt valmistua kesken kevään esityksen teatteritaiteen maisteriksi. Eikä tässä kaikki. Paavo on jopa toisen polven uittilaisia! Keväällä 1994 Paavon äiti Satu Silvo loisti UIT:n ilottelussa Tunti torvisoittoa, ja tässä nyt sitten sen soiton ja torven kanssa ollaan.

Sata lasissa!
esiintyjä 


Jussi Lampi

Vuonna 1990 UIT:ssa aloittanutta Jussia on tullut tavaksi kutsua ”Suomen suurimmaksi näyttelijäksi” niin kuin Jussissa ei olisi paljon muutakin, muusikkous muun muassa. Eli tehdään tämä ”suuruus” nyt kerralla selväksi. Jos Jussi olisi syntynyt 1917 aivan pikkiriikkisen pienenä ja sen jälkeen kasvanut pituutta parisen senttiä vuodessa, hän alkaisi näinä aikoina lähestyä luonnollista kokoaan.

Sata lasissa!
esiintyjä

 


Minttu Sinkkonen

UIT tarjoaa tanssin ja liikunnan ystäville jo kolmantena perättäisenä vuonna mahdollisuuden seurata pienen ihmisen ja suurten luonnonlakien välistä kamppailua. Kuinka käy tänä keväänä? Joutuuko Newton jälleen pyörimään haudassaan? Näytetäänkö Peacockissa taas kerran painovoimalle kaapin paikka? Uuden Iloisen Teatterin ikiliikkuja Minttu antaa vastaukset kaikkiin näihin kysymyksiin kevään 2017 ilottelussa Sata lasissa!

Sata lasissa!
esiintyjä


Antti S. Paavilainen

Mitä olisi elämä ilman musiikkia? No, Antin kohdalla se saattaisi olla nykyistäkin enemmän jääkiekkoa ja golfia, mutta UIT:n onneksi tilanne ei ole päässyt näin pahaksi. UIT edellytti Suomi 100  juhlavuoden kapellimestariltaan vankkaa teoreettista osaamista ja vähintään neljännesvuosisataa poikaorkesteri Jean S:n polvihousuisena pystysolistina. Antin näytöt molemmissa kategorioissa olivat kiistattomat.

Sata lasissa!
kapellimestari JAA